wmomuntenNatuurlijk. De afgelopen jaren stonden in het teken van De Crisis. En in menig huisgezin is Schraalhans keukenmeester geworden. Maar door consequent in Grote Projecten te investeren (we noemen Uden-Noord met Bernhoven en Van der Valk, we noemen een Markant Uden en – not in the last place – een V&D en H&M en La Place) is Uden nu echt klaar voor de toekomst.

En daar gaan we in de komende periode de vruchten van plukken – als we bereid zijn consequent door te pakken op laaghangend fruit. Want de rekening moet natuurlijk wel nog betaald worden.

Gelukkig heeft staatsecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) de toon gezet en de jacht geopend op de profiteurs en potverteerders: de steuntrekker, de Wajonger, de werkloze, de arbeidsongeschikte. Want het kan natuurlijk niet zo zijn dat de ‘misfits’ die langs de zijlijn blijven staan, buiten schot blijven.

Dat geldt overigens ook voor ouderen die niet langer een actieve bijdrage leveren aan onze welvaart. Die kunnen best een stapje terug doen om een duurzame samenleving mogelijk te maken, zeker in ons Gezonde, Groene, Gezellige en Gastvrije Uden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s