Klanten vinden V&D een goede keus

VenD-UDenUDEN – “Ik vind het een superfijn warenhuis en ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb” en “De medewerkers staan altijd voor mij klaar, zij weten wat er in mij als consument omgaat, ik kan mij geen fijner winkelomgeving voorstellen.” Twee uitspraken van klanten in de Udense V&D die weergeven wat de winkel hoog in het vaandel heeft staan: een goed aanbod in een sfeer waarin klanten zich prettig en gewaardeerd voelen.
Operationeel directeur Sjannie Oosterhuis vindt het vooral belangrijk dat de consument écht het vertrekpunt is voor het verkoopproces en de sfeer in het warenhuis. “Als een klant zich prettig en uitgedaagd voelt, dan komen de goede omzetcijfers vanzelf”, zegt zij.
Dat is voor de Udense V&D onder andere zichtbaar in de resultaten van de sector mode, die qua rendement behoort tot de top 10 van de Brabantse warenhuizen.
V&D vindt die resultaten belangrijk, maar niet alleen zaligmakend. Sjannie Oosterhuis: “Winkelbeleving en een goede service, daar hebben consumenten dagelijks mee te maken. Op afdeling huishoudelijk zorgen we daarvoor via onze plus presentaties en de aandacht voor actuele trends, op eerste etage hebben we de afdeling kantoorbenodigdheden keurig verdeeld in schrijfwaren, bureauaccessoires, papier en creatief.”
Om het in de woorden van een klant te zeggen: “Ik vind dat V&D handig is voor consumenten zoals ik, de winkel heeft een goede sfeer en ik vind het leuk om er te shoppen.” Meer lezen, maar dan over iets anders? Dat kan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s