Lezing over Uden in bibliotheken Landerd

hoekpromenadeLanderd – Oud-Udenaar Marnix Bakermans geeft daags na het roemruchte referendum op donderdag 26 november een lezing over Uden in de  Bibliotheek van Schaijk. De avond begint om 20.00 uur.

“Marnix wil zijn enthousiasme voor deze prachtige stad graag op u overbrengen. Daarbij vormen vijf virtuele wandelingen, steeds door een ander gedeelte van Uden, de rode draad. Door middel van achtergrondinformatie, anekdotes en natuurlijk veel beeldmateriaal gaat hij daarbij veel verder dan wat er in de reisgidsen te vinden is. Deze presentatie is dus niet alleen interessant voor wie nog nooit in Uden is geweest. Zelfs als u Uden al meerdere malen bezocht hebt, zult u toch weer verrast worden”, laat locatiemanager Bibliotheken Landerd weten.

Uden intensief beleven
Het winkelcentrum van Uden is zo groot, dat een eerste bezoek gemakkelijk kan ontaarden in wat doelloos rondlopen. “Bakermans heeft zijn wandelingen echter zo opgezet dat ze u, bij een toekomstig bezoek, zullen helpen om in enkele dagen Uden wel intensief te beleven, maar zonder uzelf voorbij te lopen.” De lezing begint om 20.00 uur. Toegang is gratis, reserveren is gewenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s