Ode aan Bernhoven

bernhoven-veghelAls eerbetoon aan het oude ziekenhuis, als een stukje rouwverwerking van het verlies van Bernhoven, maar zeker ook als een kostenbesparing en maatschappelijk verantwoord recycling  heeft Veghel besloten om de nostalgische neonverlichting Bernhoven een prominente plek te geven op het dak van het nieuwe gemeentehuis. “Daarmee krijgt de hoofdingang van ons stadhuis de allure die Meierijstad verdient en kunnen we tienduizenden euro’s besparen op de verbouwing die financieel flink uit de klauwen is gelopen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s